Tytöt

Jylhärinteen Havu RAG a 21



Havu (Jylhärinteen Havu) on kissalan kantaaäiti Marilynin tytär. Havu on sinitabby colourpoint ja syntynyt 29.12.2016. Havu painaa n. 4 kg. Luonteeltaan ikiliikkuja huimapää, joka jaksaa tarhassakin metsästää jokaista lentävää hyönteistä keikkuen tarhan ylimmillä hyllyillä niin kauan että saa saaliin kiinni. 

Havun kanssa on käytynäyttelyissä, ja on arvoltaan Champion ja kerran myös BIV (värin paras). 


Valkokullan Helinä RAG a 04



Helinä (Valkokullan Helinä) on sijoituskissana meillä Valkokullan kissalasta, Helinä on sininen mitted ja syntynyt 2015. Helinä on Marilynin tytär ja perheen lellivauva. Neidiltä löytyy luonnetta vaikka toisille jakaa, sen lisäksi hän on oikea sylivauva ja kylkihyyryläinen.

 Helinä on käynyt kissanäyttelyissä ja saavuttanut International Championin tittelin. Hän oli myös vuoden 2017 paras siitosnaaras,. Helinällä on ollut 1 pentue joka on menestynyt näyttelyissä hyvin.

Entiset kasvatuskissat:

"Marilyn" (Valkokullan Bubble Bell) RAG a 04

Marilyn(Valkokullan Bubble Bell) on sininen mitted, syntynyt 2013. Marilyn on Jylhärinteen kissalan ensimmäisten pentujen äiti. Marilyn on lempeä ja rauhallinen kissa. Näyttelyissä neiti on saavuttanut Championin tittelin. 

Marilyn on steriloitu syksyllä 2018 ja hän viettää nyt mummukissan elämää hoivaten tytärtensä lapsia,